• 8 תפוחים מזן גולדן דלישס 
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • כף קמח
  • חצי כפית קינמון

לקראמבל:

  • 1 כוס שבולת שועל דקה
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 2/3 כוס סוכר חום בהיר
  • 1 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 150 גרם חמאה מומסת

 להגשה: 

  • גלידת וניל

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות
  2. מקלפים את התפוחים, חותכים לרבעים, מגלענים ופורסים.
  3. מכניסים את פרוסות התפוחים לקערה, ומוסיפים להם סוכר חום, סוכר לבן, קמח וקינמון ומערבבים
  4. שופכים לתבנית
  5. מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערה קוואקר, קמח, סוכר, קינמון ומלח
  6. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים היטב בכף, או בידיים
  7. מפזרים את הקראמבל בתבנית מעל התפוחים, מכניסים לתנור ואופים 45-40 דקות, עד שמזהיב
  8. מגישים חמים עם כדור גלידה