תפוחי אדמה קטנים מעוכים בתנור
כפירה, כצ'יפס או בתנור – תפוחי אדמה הם תוספת מנצחת שתמיד באה בטוב. אבל אם בא לכם לגוון קצת עם מתכון חגיגי יותר שיתחסל בין רגע, נסו את המתכון הזה לתפודים מנופצים
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:

-
10 תפוחי אדמה גורמה שופרסל - בינוניים
-
1/4 כוס שמן זית green
-
4 כפות קורנית (טימין) – העלים בלבד
-
1 כף מלח
-
2 כפות שום גבישי
-
מים לכיסוי
- בסיר עמוק מניחים את תפוחי האדמה עם מים עד לכיסוי ומבשלים במשך כ-30 דקות ומסננים
- בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תפוחי האדמה המבושלים
- בעזרת פטיש שניצלים או מועך פירה מועכים מעט כל אחד מן תפוחי האדמה.
- מפזרים מעל תפוחי האדמה המנופצים את השום הגבישי, המלח ועלי הטימין.
- מפזרים מעל הכול את שמן הזית.
- מעברים את התבנית לתנור לאפייה בחום של 200 מעלות במשך כ-30 דקות
מצאתם טעות לשון?



