mako
פרסומת

מרק ריבולטה

מתכון למרק איטלקי כפרי, מחמם ומנחם. מרק מהיר עשיר בירקות וטעמים, בתוספת שעועית לבנה ולחם שמסמיך את כל העסק

מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
מרק ריבולטה
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • שמן זית אורגני green

  • 2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות

  • 2 ענפי סלרי קצוצים דק

  • 1 שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות או מגורר

  • 1 בצל גדול קצוץ דק

  • תפוח אדמה קלוף קצוץ דק

  • 3 שיני שום שופרסל פרוסות דק

  • קופסת עגבניות מרוסקות

  • כוס שעועית לבנה 

  • עלה דפנה 

  • חופן תימין

  • 8 עלי מנגולד קצוצים דק

  • 3 פרוסות לחם חתוכות לקוביות גדולות

  • 1/4 כוס כרוב לבן

  • כפית מלח

  • כפית פלפל שחור

  • חופן עלי בזיליקום

  1. מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים את קוביות הגזר, ענפי הסלרי, שורש סלרי, הבצל ותפוח האדמה רבע שעה עד התרככות

  2. מוסיפים שום, עגבניות, שעועית, עלה דפנה,מנגולד, תימין וכרוב. מכסים ומאדים כעשר דקות, מערבבים מדי פעם

  3. מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.

  4. מוסיפים את קוביות הלחם. מורידים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה כחצי שעה עד שמתקבל מרק סמיך

  5.  מסירים מהאש מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים עם גבינה מגוררת מעל ושמן זית