ברוקולי בתנור ברוטב ויניגרט
לצד אורז או תפוחי אדמה, כל שולחן חג חייב גם תוספת ירוקה. מתכון מהיר וקליל שסוגר פינה לברוקולי ברוטב וינגרט עם שקדים קלויים
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:

- 1 חבילה של ברוקולי
- שקדים קלויים / בוטנים קצוצים גס
- רוטב ויניגרט שופרסל
- 2 כפות שמן זית
- כפית גרידת לימון
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- מערבבים את הברוקולי עם שמן הזית והתבלינים
- מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים בתנור 15 דקות בחום של 200 מעלות
- מוציאים מהתנור ושופכים רוטב ויניגרט מעל
- קולים על מחבת את הפיצוחים הקצוצים ומפזרים מעל הברוקולי
- מגישים בקערת סלט שטוחה
מצאתם טעות לשון?



