mako
פרסומת

מרק מיסו טבעוני

מרק מיסו הוא מנת הפתיחה האהובה שמככבת בכל מסעדה יפנית, מה שאתם לא יודעים זה שדווקא ממש פשוט להכין אותה לבד בבית

מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
מרק מיסו טבעוני
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 2 כוסות מים רותחים

  • כף אצות וואקמה

  • 2 כפיות מיסו בהיר

  • שקית אבקת דאשי

  • 100 גרם טופו אורגני גרין חתוך לקוביות

  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך לחתיכות קטנות

  1. בסיר עמוק עם מים רותחים מוסיפים את הדאשי ומערבבים עד להמסה

  2. מוסיפים אצות וואקמה ומנמיכים את הלהבה

  3. מוסיפים מיסו ומערבבים בעדינות עד המסה

  4. מכבים את האש, מוסיפים טופו ובצל ירוק ומגישים