mako
פרסומת

סלט פירות בתוך אבטיח

מהו פרי הקיץ החביב עליכם – אבטיח, מלון או אולי בכלל ענבים? ירדן הראל בחרה שלא לבחור והכינה מפירות הקיץ סלט כיפי ברוטב מיץ תפוזים, שמגישים בתוך האבטיח עצמו – גם מרשים וגם אפס פסולת

ירדן הראל
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
הקישור הועתק
סלט פירות בתוך אבטיח
צילום: ירדן הראל

  • אבטיח 

  • ענבים

  • אוכמניות

  • מלון חתוך

  • תפוח חתוך

  • דובדבנים חתוכים

  • 1/2 כוס מיץ תפוזים

  • כף סילאן

  • לקישוט: (לא חובה) נענע

  1. חוצים את האבטיח לרוחב ובעזרת כפית פריזיאן חורצים עיגולים (למי שאין כפית, מוציאים חתיכות רגילות וחתכים לחתיכות קטנות)
  2. מרוקנים את ייתרת הפרי ומתחילים לחתוך שפיצים בקליפה
  3. בתוך קערה משתמשים בחתיכות האבטיח שרוקנו ומוסיפים פירות נוספים חתוכים. אנחנו הוספנו מלון, תפוח, דובדבנים, ענבים ואוכמניות. אפשר להוסיף כל פרי שתרצו
  4. לרוטב:מערבבים חצי כוס מיץ תפוזים וכף סילאן
  5. מערבבים הכל יחד ומעבירים אל תוך האבטיח ניתן להוסיף מעל חתיכות נענע שגם מקשטות וגם מוסיפות המון טעם