לביבות כרובית לצד סלט קולסלאו
לביבות כיפיות, פשוטות להכנה ומהירות, שלצד סלט טרי יוצרות ארוחת ערב קלילה ומאוזנת, שכולם יטרפו, אפילו הילדים. אפשר בקלות להפוך אותן לנטולות גלוטן, עם שיבולת שועל לל"ג
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:

- 1 שקית כרובית מוקפאת
- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל ללא גלוטן
- 1 חבילת גבינת גאודה מעושנת (200 גרם)
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
לטיגון:
- שמן קנולה מזוכך
לסלט:
- 1 שקית סלט קולסלאו
- 1 כפית מלח שולחן מעולה
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 4 כפות מיונז אמיתי
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
ללביבות:
- טוחנים את פרחי הכרובית
- בקערה מערבבים יחד את הכרובית הטחונה, שיבולת השועל, גבינת הגאודה והביצים
- מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים
לטיגון:
- במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה
- בעזרת כף יוצרים לביבות ומניחים במחבת
- לאחר הזהבה (כ-2 דקות) הופכים את הלביבות על צידן ומטגנים עד להזהבה
לסלט:
- בקערה מערבבים את לקט הסלט עם מיץ לימון, המלח, הפלפל השחור והמיונז
- מגישים את הסלט לצד הלביבות
מצאתם טעות לשון?



