mako
פרסומת

יום ורוד: אטריות בשום וצ'ילי

שיינא גרשוביץ במתכון קליל, מהיר וטעים שיהפוך את היום שלכם לורוד יותר. מנה טבעונית ונטולת גלוטן של אטריות שעועית ורודות מארבעה רכיבים

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
אטריות ורודות
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

  • חבילת אטריות שעועית (אפשר אטריות אורז במקום)
  • 4 סלקים טריים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום
  • חצי כפית צ׳ילי מלח
  • אופציונאלי: בזיליקום/שמרי בירה/פרמזן

  1. בסיר רחב, נבשל את הסלק במים עד שהמים נהיים ורודים/סגולים (ככל שנבשל יותר ככה המים יהיו כהים יותר)
  2. נוסיף את האטריות ונבשל במשך 5 -7 דקות עד שהאטריות נהיות רכות. במקביל נטגן שמן זית ונוסיף שום טרי (או מגורד/פרוסים) יחד עם מעט מלח והצ׳ילי. נוסיף את האטריות ונערבב
  3. אפשר להגיש עם כל מנת חלבון, הוספתי טופו מוקפץ בסויה וסילאן