mako
פרסומת

פסטה ברוטב טחינה

אנחנו אוהבים פסטה ואוהבים טחינה, ואם יש מתכון שמציע לנו לשלב בין שתיהן מי אחנו שנתווכח? קבלו מתכון מטריף לפסטה ברוטב טבעוני של טחינה, עגבניות, זיתים ומיקס ירוקים

מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
פסטה ברוטב טחינה
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 1 חבילת פסטה פנה אורגנית green
  • מים רותחים – לחצי סיר

לטחינה:

  • 1/4 כוס טחינה אורגנית green
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה

לרוטב:

  • 1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל
  • 2 כוסות עגבניות שרי אדומות אורגניות green
  • 4 גבעולי בצל ירוק - חתוכים לרצועות רחבות באורך 4 סנטימטר
  • 1 כוס זיתי קלמטה
  • 1 כפית צ'ילי כתוש
  • 4 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green

  1. בסיר מניחים את הפסטה עם מים רותחים עד לחצי הסיר, מבשלים עד לריכוך ומסננים
  2. בקערה מניחים את הטחינה עם כוס המים והמלח ומערבבים עד לקבלת רוטב דליל
  3. במחבת רחבה מניחים את שמן זית עם גבעולי הבצל הירוק הקצוצים ועגבניות השרי ומערבבים
  4. מוסיפים את הפסטה, זיתי הקלמנטה, הצ'ילי הגרוס והטחינה ומערבבים
  5. מוסיפים את המיקס האיטלקי, מערבבים ומסירים מן האש