סילאן ביתי
ט"ו בשבט, חג הפירות היבשים כבר מאחורינו, אבל מה עושים עם כל התמרים שנשארו? לא עוד כדורי תמרים, הבלוגרית שיינא גרשוביץ במתכון קל ומפתיע לסילאן ביתי מרכיב אחד בלבד
פורסם: | עודכן:

- קילו תמרים
- מוציאים את הגרעין של התמרים ומניחים בסיר גדול
- ממלאים ליטר מים (עד שמכסה הכל ועוד קצת) ומבשלים למשך 15 דקות על אש גבוהה
- שופכים לקערה עם בד סינון וסוחטים את כל הנוזלים (מה שנשאר בבד זט מחית תמרים שאפשר להכין ממנה כדורי תמרים)
- מחזירים חזרה לסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך שעה )ככל שיתבשל יותר ככה יצטמצם יותר ויהיה מרוכז יותר)
- שופכים לצנצנת אטומה ושומרים. תהנו!
מצאתם טעות לשון?


