פסטה ברוטב רוזה טבעוני
איך מתקתקים ארוחת ערב (או צהריים), קלילה, טעימה בטירוף, וטבעונית? קבלו מתכון מהיר ופשוט להפליא לפסטה ברוטב רוזה, שלא רק טבעונים יטרפו
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:


-
1 חבילת פסטה פוזילי
-
2 כוסות קרם קוקוס שופרסל green
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום כתושות
-
1 צנצנת רוטב עגבניות אורגני לפסטה עם שום ואורגנו green
-
2 כפות רסק עגבניות
-
3 כפות עלי בזיליקום קצוצים
-
1 כפית מלח
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים
- במחבת מניחים שמן זית ושום מטגנים חצי דקה ומוסיפים קרם קוקוס
- מוסיפים תוך כדי בחישה עלי בזיליקום, רסק, רוטב עגבניות ותבלינים
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם בזיליקום מעל
מצאתם טעות לשון?


