mako
פרסומת

פשוט טעים: שניצל טופו

יש קלאסיקות שפשוט אי אפשר להתווכח איתן, ואם תשאלו את ילדי ישראל שניצל זה ללא ספק אחת מהן. אבל מי אמרש אי אפשר גם להמנע ממזון מן החי וגם ליהנות משניצל טעים ומפנק? קבלו מתכון מנצח לשניצל טופו

מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
שניצל טופו
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 1 חבילת טופו במרקם רך green

  • 4 גבעולי קורנית לימונית – קצוצים

  • 1+1/2 כוסות פירורי לחם ללא גלוטן green

  • 4 כפות שומשום מלא אורגני green

  • 1 כפית פפריקה מתוקה

  • 1 כפית שום גבישי

  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

  • 2 כפות רוטב טריאקי

  • 1/4 פחית קרם קוקוס אורגני green

  • 1 כפית מלח

לטיגון:

  • 1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

להגשה:

  • 1 לימון - חצוי

  1. פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של סנטימטר
  2. בקערה מניחים קרם קוקוס עם כפית מלח, רוטב צ'ילי ורוטב טריאקי ומערבבים
  3. מוסיפים את פרוסות הטופו ומשרים בתערובת למשך חצי שעה
  4. בצלחת עמוקה מניחים את פירורי הלחם עם השום הגבישי, הפפריקה, עלי הקורנית והשומשום ומערבבים
  5. טובלים את פרוסות הטופו המושרות בציפוי
  6. במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים
  7. מוסיפים את פרוסות הטופו ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה
  8. בהגשה סוחטים מעט לימון טרי מעל השניצל