קרפצ'יו סלק
מחפשים מנה ראשונה צמחונית לשולחן החג? מתכון לקרפצ'יו סלק, חגיגי במיוחד, ופשוט במיוחד להכנה שיגנוב את ההצגה
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:

- 2 סלק אדום מקולף ומבושל
- 100 גרם שקדים קלופים
- 1/2 כוס גרעיני רימון
לרוטב:
- 2 כפות חומץ בלסמי ממודנה שופרסל
- 5 כפות שמן זית green
- 1 כף דבש טבעי
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות מיץ לימון
- 1 כף עלי קורנית (טימין)
- פורסים את הסלק לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה
- בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
- על צלחת שטוחה מסדרים את עלי הסלק ושופכים מעליהם את הרוטב
- פורסים את השקדים ומפזרים אותם על הסלק
- מפזרים על הכול את גרעיני הרימון
מצאתם טעות לשון?



