mako
פרסומת

קרפצ'יו סלק

מחפשים מנה ראשונה צמחונית לשולחן החג? מתכון לקרפצ'יו סלק, חגיגי במיוחד, ופשוט במיוחד להכנה שיגנוב את ההצגה

מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
קפצ'יו סלק
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 2 סלק אדום מקולף ומבושל
  • 100 גרם שקדים קלופים
  • 1/2 כוס גרעיני רימון

לרוטב:

  • 2 כפות חומץ בלסמי ממודנה שופרסל
  • 5 כפות שמן זית green
  • 1 כף דבש טבעי
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף עלי קורנית (טימין)

  1. פורסים את הסלק לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה
  2. בקערית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב
  3. על צלחת שטוחה מסדרים את עלי הסלק ושופכים מעליהם את הרוטב
  4. פורסים את השקדים ומפזרים אותם על הסלק
  5. מפזרים על הכול את גרעיני הרימון