mako
פרסומת

גן עדן טבעוני: כך נראה פסטיבל הטבעונות הגדול בעולם

האם אוכל טבעוני הוא רק לטבעונים, למה צריך פסטיבל טבעונות ואיך כל זה קשור לאהרוני? בשבוע שעבר נערך בתל אביב הויגן פסט, שכלל 100 דוכני מזון, סדנאות בישול של שפים ובלוגרים מובילים, הרצאות ועוד. גם אלמוג שור היתה שם, והיא לא יצאה רעבה

מערכת mako green
מערכת mako green
mako greenבחסות שופרסל green
פורסם:
הקישור הועתק

אם חשבתם שלטבעונים אין מה לאכול, כנראה פספסת את הפסטיבל הענק שהתרחש במתחם שרונה בתל אביב ממש לפני שבוע - ה'ויגן פסט'. הפסטיבל שנערך ביוזמת עמותת ויגן פרנדלי ונמשך שלושה ימים, כלל כ-100 דוכני מזון שונים, ועשרות הרצאות, וסדנאות בישול.

בין הסדנאות הרבות שנערכו במתחם בישול מיוחד בחסות שופרסל green, העבירו סדנאות גם המתכונאית יונית צוקרמן, הקונדיטור תומר אומנסקי והשף ישראל אהרוני.

שלחנו את אלמוג שור לבדוק מה קורה בפסטיבל ולהצטרף לסדנת הבישול של אהרוני וביתו תמרה, וגם לטעום את המנות הטבעוניות הכי שוות של חברי נבחרת green בפוד טראק מיוחד שהוצב בפסטיבל. מה הם בישלו, מה ישראל למד מתמרה ולמה בכלל צריך פסטיבל טבעונות? כל התשובות בסרטון.

אם המנות שאלמוג טעמה עשו לכם חשק, המתכונים למנות של ריטה, אהרוני ורחלי שנמכרו בפסטיבל וגם למנות טבעוניות מקוריות נוספות מחכים לכם ממש כאן.