בינינו, לתת לילדים תמרים זה לא תמיד פשוט. המראה המוזר, הצבע הלא מאוד מפתה וגם העובדה שמדובר בפרי שנראה די מעוך לא עושים חסד לפרי הנהדר הזה.

מה עושים? הופכים ליצירתיים

ממלאים כל תמר, ללא גרעין כמובן, בחמאת בוטנים או טחינה גולמית או ממרח אחר שהילדים או אתם אוהבים, אפשר גם חמאת שקדים או ממרח חלבה, ואז מניחים בפנים כל אגוז שתרצו, שקדים, אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז – כולם יעבדו כאן.

רעיונות לכריכים בריאים לבית הספר>

ועכשיו הטריק – כדי להסוות את התמרים, ובואו נודה על האמת, גם כדי להפוך אותם לטעימים יותר, מצפים את החלק העליון בשוקולד מריר. פשוט  ממיסים 100 גרם שוקולד עם 3 כפות שמן קוקוס ומצפים את החלק העליון.

אני אוהבת לנעוץ בכל תמר ממולא קיסם ובעזרתו להכניס את התמר לשוקולד המומס ואז להיפטר מעודפי שוקולד אבל אפשר גם בעזרת כפית או מזלג.

בסיום, אפשר לעטר בקוקוס לבן או קלוי, שומשום, סוכריות צבעוניות, בוטנים גרוסים, אגוזים קצוצים או כל תוספת שאתם אוהבים.

והכי טעים? לשמור במקפיא ולאכול ישר כשזה קר. ממלא אנרגיה ומושלם לנשנוש.