mako
פרסומת

אורז צבעוני עם ירקות

אורז הוא תמיד תוספת אהובה אבל כשמוסיפים לו המון ירקות, ותבלינים מקבלים מנה צבעונית שהיא ארוחה בפני עצמה. מתכון קליל, מהיר ומרשים, שמכינים בסיר אחד

מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
אורז צבעוני טבעוני
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 1+1/2 כוסות אורז בסמטי 
  • 4 כפות שמן זית 
  • 1 חבילת עליי תרד בייבי שטופים - קצוצים
  • 1 בצל - קצוץ
  • 1 גזר - פרוס לטבעות דקות
  • 3 פטריות פורטובלו - חתוכות לקוביות
  • 3 כוסות מים - רותחים
  • 1 כפית מלח 
  • 1 כפית פלפל שחור 
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית בהרט
  • 1/2 כוס שקדים קלופים

  1. בסיר סוטאז' מניחים את שמן הזית, הפטריות והבצל הקצוץ
  2. מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את האורז והשקדים ומערבבים
  3. מוסיפים את הגזר, עליי התרד, התבלינים והמים הרותחים
  4. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 25 דקות בכיסוי מלא
  5. משאירים מכוסה למשך 5 דקות נוספות, מערבבים מעט ומגישים