אוכל
מגזין סוף השבוע

בעזרת השף

מסעדת ג'ורג' וג'ון במלון דריסקו היא כמעט ההפך המושלם מהמסעדה שפעלה שם לפניה ונכשלה: היא עברה ממרתף חנוק ללובי מואר, אבל חשוב מכך – החליפה שף. נו, ומה קרה? מהפכה! השף החדש והמוכשר, תומר טל, הרכיב תפריט ישראלי עכשווי ועדכני עם מעט מאוד נפילות וכמה הברקות. אם בפעם הקודמת המבקר חזר פסימי, עכשיו הוא צופה למסעדה הזאת הצלחה גדולה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 18/04/19 14:00 
ג'ורג' וג'ון - תמנון  (צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור)
צילום: דניאל לילה , יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות