אוכל
מגזין סוף השבוע

אולי מיהרנו לשפוט

השבוע חזר המבקר לשתי מסעדות תל אביביות ושמח להחליף את הפסימיות באופטימיות. בסלבה וידה, שמיהר לקבור, הוא פגש מסעדה נעימה וטעימה שמצליחה לפעול בענף המסעדנות הישראלי הקניבלי גם ללא הייפ תל אביבי ברנז'אי; ובאיטלקי מקומי הוא אכל מנות עיקריות פשוטות, אבל לא פחות ממעולות

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 02/08/18 14:00 
סלבה וידה - מק אנד צ'יז (צילום: אנטולי מיכאלו,  יחסי ציבור )
צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות