אוכל
מגזין סוף השבוע

מלכודת החומוס והטחינה

אחרי שהיינו בטוחים שתופעת המסעדות המזרחיות כבר חלפה מן העולם, הקיץ הזה גילינו שהטרנד המשוקץ חזר ובגדול. הפעם אלה המסעדות הערביות ו"האותנטיות" שהפכו למלכודות תיירים. אחרי חופשה קצרה בצפון, ביצה עלומה נפל פעמיים עם חומוס גרוע, פטאייר מהמיקרו וכרובית בצ'ילי תעשייתי. למזלו, בסופו של דבר הגיעה נקודת האור שלא מאכזבת אף פעם

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 17/08/17 13:56 
מגדלנה - כרובית מטוגנת (צילום: יחסי ציבור)
למה רוטב צ׳ילי? לאיזו מטרה בדיוק? מה הקשר לאוכל ערבי? מגדלנה | צילום: יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות