אוכל
מגזין סוף השבוע

כמו עוף החול

אל תטעו, רוברטה וינצ'י היא ממש לא ממסעדות הפיצה-פסטה שמכוונות למכנה המשותף הרחב ביותר. אל המסעדה בכרכור הצטרף השף המוכשר עידו פיינר, שמראה איך ממנות בנאליות לכאורה, אפשר להגיע לשיאי טעם, מקוריות ומקומיות. אז כן, הפיצה מעולה, אבל רוברטה וינצ'י היא הרבה יותר מזה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 21/02/19 12:50 
רוברטה וינצ'י פיצה תפוח אדמה מדורה (צילום: אורלי אלקלעי, יחסי ציבור)
צילום: אורלי אלקלעי, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות