אוכל
מגזין סוף השבוע

לאכול טורקי ולנוח

זיכרונות נפלאים מהמטבח הטורקי הובילו אותנו לאונזה בשוק הפשפשים. מה שהתחיל כערבי מחווה לאימפריה של ארדואן, הפך מהר מאוד לחלק עיקרי בתפריט של המקום, ומבחינתנו זה הכי קרוב לאוכל טורקי שאפשר להשיג היום בישראל. הבעיה? באנים מאוסים ושאר מנות פחות קשורות שפוגעות באונזה ומקשות עליה להתמקצע באוכל טורקי שאת חלקו היא מבצעת היטב

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 17/11/16 08:57 
אונזה  (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
עוד יבוא סוג של שלום עלינו, בינתיים נאכל באונזה | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות