אוכל
מגזין סוף השבוע

מרקו פה לא

במרקו (Mar&Co), מסעדת הדגים החדשה ביפו, מתיימרים להגיש אוכל לא שגרתי, טרי ומגוון. הבעיה מתחילה במרכיבים קפואים שהגיעו משקית ניילון, עוברת דרך כשלים טכניים בהכנת והרכבת המנות ומסיימת עם קינוחים סתמיים לגמרי. השאלה הכי גדולה שנותרנו איתה היא – למי היה כל כך דחוף לפתוח מסעדה כל כך סתמית?

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 14/06/18 13:55 
מרקו שרימפס ברוטב עגבניות, צ'ילי וערק (צילום: נופר אוחנה)
צילום: נופר אוחנה
חברים
פעילות
המלצות