אוכל
מגזין סוף השבוע

הקפיצה הגדולה

איך הפכה מסעדה שהתמקדה בלהטוטים לאחת ממסעדות השף הטובות בישראל? התשובה היא שזה לא ממש משנה, העיקר שנכון להיום מגישים במסעדת מלגו ומלבר אוכל רגוע ומצוין, שלא מזכיר בכלום את ההצגה המצוּלחתת שהלכה שם לפני שנתיים. ומה בקלארו? גם לשם חזרנו. ומסתבר שהם התחברו למקום, הוציאו את השפצלה מהתפריט ומגישים אוכל ים תיכוני נדיב ומקצועי

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 29/06/17 12:43 
דפי פסטה, מלגו ומלבר (צילום: אפיק גבאי,  יחסי ציבור )
דפי פסטה, בשר סרטנים ושרימפס. ההברקה הגדולה של מלגו ומלבר | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות