אוכל
מגזין סוף השבוע

ירקות או בשר, זאת השאלה

המבקר חזר לשתי מסעדות שחרטו על דגלן את המוסר. בחוות צוק מגדלים בעצמם את בעלי החיים שמוגשים אחר כך לצלחות ובבאנה ירקות זה כל הסיפור. אז מה קורה כשנשענים על חומרי גלם ולא על טכניקות בישול מורכבות? הבשר נותן חתיכת נוק אאוט לירקות. ודווקא בגזרת הקינוחים - הפתעה

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 28/03/18 16:49 
אונטריב טלה חוות צוק (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
בחוות צוק ממצים את בשר הטלה למקסימום | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות