אוכל
מגזין סוף השבוע

ים תיכון חדש

מסעדת טופולינו הירושלמית נסגרה בעקבות המצב הבטחוני, ונפתחה מחדש בתל אביב תחת השם לוקה ולינו. הקונספט: אוכל מסיציליה, שמתכתב עם טוניס וצפון אפריקה. המסקנות: יש עוד דרך לעשות, אבל עם פסטה מצוינת, קוסקוס נהדר והקנולי הכי טוב בארץ, יש סיבה גדולה לאופטימיות. אנחנו נשבעים שלוקה ולינו עוד תהפוך למוסד תל אביבי

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 20/10/16 10:39 
לוקה ולינו - דג נא עם סברס (צילום: איתיאל ציון, יחסי ציבור)
יש בו היגיון ויש תועלת. נתחי פלמידה נאים עם סברס | צילום: איתיאל ציון, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות