אוכל
מגזין סוף השבוע

מסעדת סוף

עוד קיץ, עוד מסעדת חוף שמנסה לדוג ארנקים שמנים של תיירים צרפתיים. הפעם מדובר בסטולרו, שנפתחה צמוד לבריכת גורדון המיתולגית. המבקר נתקל שם בטכניקה ייחודית לטיגון דג, קציצת מקדונלד'ס בשמונים שקלים ופתיחת שולחן עם מה שנראה כמו שאריות של שולחן אחר. עד הקיץ הבא

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 29/08/19 14:50 
סטולרו - המבורגר פריזאי (צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור)
צילום: גיל אבירם, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות