
קציצות עוף ברוטב פלפלים וזיתיםיונית צוקרמן נפרדת, ועושה את זה כמו שהיא יודעת - עם סיר טוב של אוכל ביתי. קבלו צידה לדרך - קציצות עוף נימוחות עם פלפלים בשלושה צבעים (וגם אחד חריף) והרבה הרבה זיתים מבושלים. תודה יונית, היה טעים לאללה![]() צילום: יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות בקערה. קורצים 18-20 קציצות. 2טובלים את הקציצות משני הצדדים בסולת ומטגנים בשמן חם עד הזהבה. 3הרוטב: מסננים את הזיתים ומעבירים לסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסננים. 4מטגנים את השום והפלפלים 2-3 דקות. מוסיפים את העגבניות. >> לבלוג של יונית - מלכת המטבח 5מוסיפים רסק עגבניות וככוס מים רותחים ומערבבים היטב. מבשלים 5 דקות. 6מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 7מסדרים בסיר המבעבע את הקציצות ומוסיפים את הזיתים. מוסיפים מים רותחים כך שיכסו את הזיתים (בערך כוס, כוס ורבע). 8מפזרים כוסברה ומבשלים על אש קטנה 20 דקות. 9מגישים על אורז או על קוסקוס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |