אוכל
מגזין סוף השבוע
אופים לשבת עם קרן אגם

תבנית בראוניז נימוחים עם בצק עלים

בראוניז הם מהחיתוכיות הכי נחשקות בעולם במתוקים: הם פאדג'יים ודחוסים וברגע שחותכים אחד מהתבנית - מיד חותכים כבר את הבא. שידוך מקרי עם בצק עלים שרק חיכה שנשתמש בו הוליד תבנית מנצחת שבאה מה זה טוב לשבת

|mako אוכל| פורסם13:45
בראוני עם בצק עלים (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
צילום: קרן אגם, mako אוכל
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

אני לא יודעת מה גרם לי לחשוב שזה ייצא טעים" להכניס בראוניז לתוך בצק עלים. אבל הבצק נח במקרר כמה ימים וממש רציתי להשתמש בו, והילדים ביקשו בראוניז - אז החיבור היה מתבקש. ובסוף, חיבור של בצק עלים פריך ובראוניז סופר פאדג׳יים בהחלט יצא מוצלח.

המצרכים :

תבנית 25X25:

  • 180 גרם חמאה
  • 90 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים גודל L
  • כפית תמצית וניל
  • 1 ורבע כוסות (250 גרם) סוכר לבן
  • חצי כפית מלח דק
  • 2 כפות (20 גרם) קמח לבן
  • 2 כפות (20 גרם) קקאו
  • חבילת בצק עלים מצונן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים נייר אפייה בתבנית מרובעת 25X25 ס"מ (או משמנים את התבנית).

2ממיסים בפולסים במיקרוגל חמאה ושוקולד ומערבבים היטב.

3טורפים היטב בקערה נפרדת ביצים, וניל, סוכר ומלח למשך 2 דקות.

4מוסיפים אל הקערה את השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ואבקת קקאו וטורפים עד לקבלת בלילה ללא גושים.

תבנית בראוניז עם בצק עליםתבנית בראוניז עם בצק עלים|צילום: קרן אגם, mako אוכל

5מניחים את בצק העלים בתבנית ומשאירים שוליים שמציצים החוצה.

6יוצקים את בלילת הבראוניז מעל הבצק בתבנית, מקפלים את קצוות הבצק פנימה ואופים 50-55 דקות עד שבלילת הבראוניז יציבה.

7מצננים היטב ומגישים.

* שומרים בכלי אטום, הבצק יישאר טרי ופריך למשך יומיים

...טוען
חברים
פעילות
המלצות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il