
תבנית בראוניז נימוחים עם בצק עליםבראוניז הם מהחיתוכיות הכי נחשקות בעולם במתוקים: הם פאדג'יים ודחוסים וברגע שחותכים אחד מהתבנית - מיד חותכים כבר את הבא. שידוך מקרי עם בצק עלים שרק חיכה שנשתמש בו הוליד תבנית מנצחת שבאה מה זה טוב לשבת![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
אני לא יודעת מה גרם לי לחשוב שזה ייצא טעים" להכניס בראוניז לתוך בצק עלים. אבל הבצק נח במקרר כמה ימים וממש רציתי להשתמש בו, והילדים ביקשו בראוניז - אז החיבור היה מתבקש. ובסוף, חיבור של בצק עלים פריך ובראוניז סופר פאדג׳יים בהחלט יצא מוצלח. המצרכים :תבנית 25X25:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים נייר אפייה בתבנית מרובעת 25X25 ס"מ (או משמנים את התבנית). 2ממיסים בפולסים במיקרוגל חמאה ושוקולד ומערבבים היטב. 3טורפים היטב בקערה נפרדת ביצים, וניל, סוכר ומלח למשך 2 דקות. 4מוסיפים אל הקערה את השוקולד והחמאה המומסים ומערבבים היטב. מוסיפים קמח ואבקת קקאו וטורפים עד לקבלת בלילה ללא גושים. תבנית בראוניז עם בצק עלים|צילום: קרן אגם, mako אוכל5מניחים את בצק העלים בתבנית ומשאירים שוליים שמציצים החוצה. 6יוצקים את בלילת הבראוניז מעל הבצק בתבנית, מקפלים את קצוות הבצק פנימה ואופים 50-55 דקות עד שבלילת הבראוניז יציבה. 7מצננים היטב ומגישים. * שומרים בכלי אטום, הבצק יישאר טרי ופריך למשך יומיים ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |