
רולדות בורקס פילו עם תרד וגבינותהרולדות האלה הן הסיבה שאצל קרן אגם תמיד יש בצק פילו מוכן לשימוש, והסיבה שתכף גם לכם יהיה. זה פשוט וקל, לא מצריך טכניקה מיוחדת ואפילו לא ביצים. עכשיו תראו לנו מישהו שלא רוצה לפתוח את השבת עם היופי הזה![]() צילום: נופר צור, אוכל טוב, mako |
אין שבת בלי בורקס! אצלנו יש תמיד בצק פילו במקרר, לא רק לשעת חירום: הוא פשוט בצק מעולה שנורא קל לתפעל ולמלא, נאפה מהר, דל שומן ולא מאכזב. יש המון מליות לבורקס פילו, ויש את הקלאסית עם הגבינה והתרד הפשוטה להכנה שאני הכי אוהבת. מערבבים בקערה כמה גבינות ואיתן מערבבים תרד טרי קצוץ. בלי לבשל, בלי לחלוט, פשוט קוצצים והוא משדרג את הבורקס. הכי בלקני שיש, וקל קל קל להכנה. אני אוהבת להוציא תבנית כזו עמוסה ברולדות ולהניח במרכז השולחן. המצרכים :
אופן ההכנה:1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 2. מערבביםבקערה גדולהאת כל הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את התרד הקצוץ ומערבבים.
4. מניחים בתחתית העלה שקרובה אליכם לרוחב שלוש כפות מהמליתומגלגלים לרולדה הדוקה.
5. מניחים על תבנית האפייה, וחזורים על הפעולה עם עוד 4 רולדות. 6. אופים את הרולדות למשך 25-35 דקות, עד להשחמה.אוכלים חם.
* את הרולדות אפשר להכין מראש ולשמור במקרר לפני אפייה או במקפיא ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |