
סמבוסק גבינה ופסטו מבצק טריקאיזה בצק אהוב זה, יא אללה. גם מתערבב בקלילות (בלי מיקסר, מה פתאום מיקסר), גם מתמסר, גם לא נדבק, וזה עוד לפני שדיברנו על הסמבוסק הנהדרים שיוצאים ממנו. בקיצור, לעבודה![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :16-20 יחידות:
למלית גבינה:
להברשה:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים בקערה קמח ומלח, מוסיפים שמן קנולה ומים רותחים ומערבבים בכף או מזלג. תוך 30 שניות הבצק מתאחד והוא מושלם. אוספים אותו בידיים לכדור ומניחים בצד. 2באותה הקערה מערבבים את כל חומרי המלית (הקערה תהיה ממש נקייה, זה בצק שאוסף את עצמו לגמרי). 3מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. סמבוסק גבינה ופסטו מבצק טריק|צילום: קרן אגם, mako אוכל4קורצים מהבצק עיגולים קטנים (אני הכנתי כדורים של 30 גרם). 5משטחים כל כדור בצק על משטח עבודה לעיגול דק בעזרת הידיים (הבצק כל כך מתמסר שאין צורך במערוך, והוא גם לא נדבק אז לא צריך לקמח). 6מניחים כפית מהמלית במרכז כל עיגול, ומקפלים את הבצק לשניים לצורת סמבוסק. מהדקים היטב בקצוות, אפשר עם הידיים ואפשר במזלג. 7מסדרים את הסמבוסקים בתבנית, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 8אופים 20-25 דקות, עד שהמאפים מזהיבים. ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |