
עוגיות שקדים פיסטוק של קרן אגםלא ברור מה יותר מדהים בעוגיות האלה: ציפוי הפיסטוק הקראנצ'י, הטוויסט של מחית הפיסטוק בבצק או העובדה שהן מוכנות בחצי שעה גג. קיבלנו מקרן אגם מתכון לעוגיות קלות וטעימות בטירוף ואנחנו בונים עליהן לסופ"ש![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את כל מצרכי הבצק: חמאה, אבקת סוכר, מלח, גרידת לימון, וניל, שקדים, קמח, קורנפלור ומחית פיסטוק עד לקבלת בצק. אם הבצק לא מתאחד, מוסיפים כפית מים בטמפרטורת חדר. 3מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. 4מפזרים פיסטוקים גרוסים בצלחת רחבה. 5מגלגלים כל אחד מחלקי הבצק לצורת גליל אחיד, לא דק מדי. 6מברישים כל גליל במים מכל הצדדים ומגלגלים בצלחת הפיסטוקים כך שכל הבצק יצופה בפיסטוקים. 7פורסים כל גליל מצופה לפרוסות בעובי 2-3 ס״מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 8אופים למשך 12-13 דק עד שהעוגיות מעט מזהיבות. 9מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
בתיאבון! * נזהרים לא לאפות יותר מדי: העוגיות ייצאו רכות מהתנרו וייתייצבו בצינון. ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |