
עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס עם פס שוקולדעוד פתרון טעים ויפה למשלוח מנות או לעוגת שבת קצת אחרת: עוגת עוגיית שוקולד צ'יפס. ממש כמו עוגייה ענקית, אבל גם תוספת של פס שוקולדי באמצע לאקסטרה פינוק. אנחנו חתכנו למשולשים, אבל יכולים איך שבא לכם![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
עוגיית שוקולד צ׳יפס קצת מושחתת, אבל היא אחת העוגיות הטובות. פה היא מוגשת פה בגרסת עוגת שוקולד ציפס ענקית עם מלא שוקולד באמצע. אני השתמשתי בשתי תבניות אנגליש ופרסתי למשולשים, אבל אפשר גם לאפות בתבנית קטנה מרובעת או אפילו בתבנית עגולה. וזאת כמובן תוספת מדהימה למשלוח מנות. המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה, סוכר חום וסוכר לבן. מוסיפים ביצים, וניל, קמח, מלח אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה וממשיכים לערבב. 3מוסיפים את שוקולד החלב ומערבבים עד שהבלילה אחידה. 4מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים (אם משתמשים בתבנית מרובעת או עגולה אז ל-2 חלקים בלבד). וגם פס שוקולד שלא יחסר|צילום: קרן אגם, mako אוכל5מרדדים כל חלק בצק על גבי נייר אפייה מקומח בגודל התבנית. מעבירים לתוכה ומהדקים. מניחים על הבצק מחצית מכמות השוקולד המריר או טבלת שוקולד שלמה, ומכסים בעוד חלק בצק מרודד לגודל התבנית מעל (אם משתמשים ב-2 תבניות חוזרים על הפעולה עם שאר חלקי הבצק). .6אופים 25-30 דקות עד הזהבה. מצננים קצת, פורסים למשולשים או ריבועים ומגישים. 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית גדולה|צילום: קרן אגם, mako אוכל* שומרים בטמפרטורת החדר בקופסא סגורה עד 4 ימים. * אפשר לחמם מעט במיקרו לפני הגשה כדי ששכבת. ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |