
עוגת גלידה מהירת הכנה עם עוגיות לוטוס ונוטלהמאז הפעם האחרונה שהכנו עוגת גלידה משמנת מתוקה מוקצפת עברו שנים, אפילו עשרות שנים, ורק עכשיו אנחנו מבינים כמה שהתגעגענו. קרן אגם מוסיפה לחגיגה לוטוס ונוטלה, ואנחנו מצטרפים בשמחה. יאללה, 10 דקות ולמקפיא![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית אינגליש קייק סטנדרטית (לא חד"פ):
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ווניל לקצפת יציבה. 2מרפדים תבנית אינגליש בניילון נצמד או בנייר אפייה (תחתית ודפנות). 3מעבירים שליש מכמות הקצפת לתבנית ומיישרים בעזרת כף. 4טובלים עוגיות לוטוס בחלב ומניחים על הקצפת כך שיכסו אותה לגמרי. 5מחממים מעט את ממרח השוקולד ומוזגים מחצית ממנו על עוגיות הלוטוס שבתבנית. 6מסדרים שכבה נוספת: שליש קצפת, עוגיות טבולות בחלב לכיסוי מלא ושוקולד נוטלה. 7מעבירים את שליש הקצפת שנותר מעל השוקולד. מכסים הכל בניילון נצמד ומעבירים להקפאה למשך 4-6 שעות לפחות. 8לפני ההגשה מחלצים את העוגה: הכי נוח לפתוח את הניילון העליון, להניח מגש מעל ולהפוך. בתוך רגע העוגה תתגלץ' למטה עם הניילון. כשהעוגה על המגש מסירים את הניילון ומגישים. עוגת גלידה מהירת הכנה|צילום: קרן אגם, mako אוכל עוגת גלידה מהירה|צילום: קרן אגם, mako אוכל**העוגה נמסה יחסית מהר לכן חשוב להגיש אותה מיד עם הוצאתה מהמקפיא. ** את עוגיות הלוטוס ניתן להמיר בפתי בר או עוגיות אוראו. ** את ממרח השוקולד ניתן להמיר בממרח לוטוס או בכל ממרח שאוהבים. ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |