אוכל
מגזין סוף השבוע

"אני רוצה שיאכלו את האוכל שלי ויילכו הביתה לעשות סקס"

אחרי שהטיס את מסעדת פרונטו לגבהים חדשים, שף דיוויד פרנקל חובר לזו ביזו והופך אותו מבר שלא היינו מנשנשים בו המבורגר למקום הבא לאכול בו בתל אביב. בלי מנות ענק ובלי טרנדים בשקל - השף בן ה-31 מקווה לפצח את נוסחת האוכל-אלכוהול-אווירה

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 27/08/15 10:48 
דיוויד פרנקל, זו ביזו (צילום: אבישי פינקלשטיין, אוכל טוב)
"מספיק שמישהו מביא איזה גריל פחמים ומעמיד אותו ברחוב, זאת כבר תחרות לפרונטו" | צילום: אבישי פינקלשטיין, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות