כשמזרחים טועמים גפילטע פיש בפעם הראשונה
רגע לפני ליל הסדר הרמנו ארוחת טעימות בלתי נשכחת ליוצאי עדות המזרח שמעולם לא אכלו מנות אשכנזיות. בתפריט: גפילטע פיש קלאסי, חרוסת מגרה, מרק חם עם קניידלעך, כבד קצוץ סולידי וגולת הכותרת – רגל קרושה רוטטת. היה אש
מאקו
מגזין makoפורסם:
תודה
לאוראל מלול
לעדן בצלאל, דודו גבאי וניסים כליף
לאוראל ובלה עדני
לשמוליק ופרי ספן
צילום: יעל רפפורט
עריכה: שחר זלצמן
הפקה: דנה כלדיאן ומורן שלו
מצאתם טעות לשון?