אוכל
אוכל

ברוסקטות כתף בקר עם קונפיטורת ענבים

פרוסות קלויות של בגט, ועליהן קונפיטורה מיוחדת שמכינים צ'יק צ'ק ופרוסה יפה של כתף בקר. כמה שהיינו רוצים צלחת כזאת על השולחן שלנו עכשיו

|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם7:27
ברוסקטות כתף בקר עם קונפיטורת ענבים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

לברוסקטות:

  • 1 בגט
  • 2-3 כפיות שמן זית
  • 5 פרוסות כתף בקר, חצויות
  • כף גרגרי רימון

לקונפירטורה:

  • חופן ענבים אדומים ללא חרצנים
  • 3-4 כפות סוכר
  • 2-3 כפות ליקר דובדבנים
  • חצי תפוח ירוק, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1הקונפיטורה: חוצים את הענבים ושמים בסיר קטן יחד עם הסוכר. מבשלים על להבה בינונית 2 דקות, עד שהסוכר נמס והענבים מתרככים. מוסיפים את הליקר ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את קוביות התפוח ומבשלים דקה נוספת (התפוח צריך להישאר פריך). מורידים מהאש.

2פורסים מהבגט 5 רצועות אלכסוניות בעובי 2 ס"מ.

3משמנים את פרוסות הבגט בשמן זית ומניחים על מחבת פסים חמה. קולים את הפרוסות דקה מכל צד, רק עד לקבלת סימני קלייה.

4מחלקים את הקונפיטורה (בלי התפוחים) בין פרוסות הבגט הקלויות, ומעל כל אחת שמים פרוסת כתף בקר. מעל מניחים מעט מקוביות התפוחים, מעטרים בגרגירי רימון, מזלפים עוד מעט מהקונפיטורה ומגישים.

>> בפעם שעברה הכנו מאפה טאבון עם ירקות מהגינה ונקניק סלמי

>> והנה דונאטס שוקולד אפויות, סטפ ביי סטפ!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il