1הקונפיטורה: חוצים את הענבים ושמים בסיר קטן יחד עם הסוכר. מבשלים על להבה בינונית 2 דקות, עד שהסוכר נמס והענבים מתרככים. מוסיפים את הליקר ומבשלים 2 דקות נוספות. מוסיפים את קוביות התפוח ומבשלים דקה נוספת (התפוח צריך להישאר פריך). מורידים מהאש.
2פורסים מהבגט 5 רצועות אלכסוניות בעובי 2 ס"מ.
3משמנים את פרוסות הבגט בשמן זית ומניחים על מחבת פסים חמה. קולים את הפרוסות דקה מכל צד, רק עד לקבלת סימני קלייה.
4מחלקים את הקונפיטורה (בלי התפוחים) בין פרוסות הבגט הקלויות, ומעל כל אחת שמים פרוסת כתף בקר. מעל מניחים מעט מקוביות התפוחים, מעטרים בגרגירי רימון, מזלפים עוד מעט מהקונפיטורה ומגישים.
>> בפעם שעברה הכנו מאפה טאבון עם ירקות מהגינה ונקניק סלמי
>> והנה דונאטס שוקולד אפויות, סטפ ביי סטפ!