אוכל
אוכל

כריך פסטרמה עם ריבת בצל-תפוחים מהירה

קבלו כריך פתוח ומגניב לגמרי, שיש בו פסטרמה וריבת פטנט, וגם צ'יפס בטטה ובזיליקום. לזה אנחנו קוראים סנדוויץ' מיוחד

|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם14:57
כריך פסטרמה עם ריבת בצל תפוחים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:57reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרוסות לחם שיפון
  • 3-4 כפיות מיונז
  • 8 פרוסות פסטרמה דקיקה בדבש
  • חופן קטןצ'יפס בטטה
  • חופן קטן עלי בזיליקום, קצוצים גס
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס

לריבת בצל-תפוחים מהירה:

  • 1 בצל בגודל בינוני, קלוף וחתוך לפרוסות
  • כף סוכר
  • כף שמן זית
  • 1 תפוח ירוק, חתוך לקוביות
  • חצי כפית חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1מתחילים בריבה: שמים את הבצל, הסוכר ושמן הזית המחבת ומטגנים על להבה גבוהה תוך בחישה 3 דקות או עד לקבלת צבע שחום. מוסיפים את התפוח ומבשלים על להבה בינונית 3 דקות נוספות עד שהתפוח מתרכך מעט. בוחשים פנימה את החומץ הבלסמי ומורידים מהאש.

2מרכיבים את הכריך: מורחים מיונז על פרוסות הלחם. מניחים שתי פרוסות פסטרמה, ומעליהן שתי כפות מהריבה. מעל שמים את צ'יפס הבטטה ואת עלי הבזיליקום הקצוצים. מתבלים במלח ופלפל, חוצים באמצע ומגישים.

איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרס

>> בפעם שעברה הכנו כריך חומוס עם סלמי

>> טעמנו סופגנייה שעולה רק שקל אחד!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il