אוכל
אוכל

תבשיל עגבניות וקבנוס

תוספת חמה וטעימה שמכינים ברגע: עגבניות טריות מוקפצות בשמן זית עם פרוסות קבנוס ואורגנו

|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם09:15
תבשיל עגבניות וקבנוס (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:2.617reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 עגבניות, חתוכות גס לקוביות
  • 2-3 שיני שום פרוסות
  • 2 נקניקי קבנוס, חתוכים לפרוסות דקות
  • עלים מגבעול אורגנו טרי, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מחממים את שמן הזית במחבת קטנה. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים על להבה בינונית כדקה.

2מוסיפים את הקבנוס והאורגנו וממשיכים לבשל על להבה בינונית, תוך כדי בחישה מדי פעם, 6-8 דקות או עד שכל הנוזלים מהעגבניות מתאדים והקבנוס מתחיל לקבל צבע.

3מגישים מיד (אין צורך להוסיף מלח כי הקבנוס מתובלים דיים).

איך אתם הופכים את היום שלכם ליום סבבה? ספרו לנו ותוכלו לזכות בפרסים

>> אתמול הכנו כריך סלמי וביצת עין

>> כדורי שוקולד בגביע

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il