אוכל
אוכל

כריך חומוס עם סלמי, ביצה ופטרוזיליה

חצו פיתה עיראקית, מרחו מעט חומוס ותתחילו להעמיס כל טוב: נקניק, ביצה קשה, פטרוזיליה וגם פרוסות של סברס

|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם09:58
כריך חומוס עם סלמי, ביצה ופטרוזיליה  (צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב)
צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב
Rating:310reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 1 פיתה עיראקית או לחם שטוח אחר (עדיף לחם קצת עבה, שניתן לפתוח באמצע)
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 2-3 כפות גדושות חומוס
  • 1 ביצה קשה, פרוסה גס
  • 3-4 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • 4 פרוסות סלמי איטלקי דק דק
  • 1 סברס, קלוף וחתוך לפרוסות
  • מיץ מחצי עגבנייה טרייה או רבע לימון

אופן ההכנה:

1קולים את הפיתה על להבה גלויה כמה שניות מכל צד עד שהיא מתחילה להיחרך.

2קולים את הפלפל החריף באותו אופן, ואז חותכים אותו גס.

3חוצים את הפיתה לרוחבה. מורחים את החומוס, מעליו מסדרים את פרוסות הביצה, מעליהן זורים את רוב הפטרוזיליה הקצוצה, ומעליה מניחים את פרוסות הנקניק.

4מסדרים את הסברס והפלפל החריף על הנקניק, ומעליהם מזלפים את מיץ העגבניות או הלימון. מעטרים שוב בפטרוזיליה, חותכים למשולשים ומגישים.

>> והנה כריך עם חזה עוף משודרג

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il