1מתחילים בממרח הזיתים: שמים את הזיתים בקערת מכתש ועלי ביחד עם העירית והשום וטוחנים לממרח גס. בוחשים פנימה את שמן הזית (ניתן גם לטחון לממרח בכוס גבוהה בעזרת בלנדר ידני).
2בונים את הכריך: על 2 פרוסות של הלחם מורחים מממרח הזיתים ועל השתיים האחרות מהמיונז והחרדל המעורבבים.
3על הפרוסות עם ממרח הזיתים מניחים את פרוסות הקישוא, הפסטרמה דלת השומן, החסה, השמיר, הבצל והאפרסק ומעליהן מזלפים את שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל ומניחים מעל הכל את הפסטרמה בדבש. סוגרים את הכריך עם הפרוסה שעליה המיונז והחרדל, חותכים באמצע ומגישים.