
מסבחה ביתית במרקם גסברור שאנחנו מתים על חומוס, אבל בימים כאלה יש בנו משהו שנמשך יותר לגרגירים הגסים, חמימים ומלאי הטעם עם שמן הזית, השום והפטרוזיליה. או במילה אחת: מסבחהתומר בלס|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם08/01/1511:15 ![]() צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מסננים את החומוס ממי ההשריה. מעבירים לסיר, מכסים ב-5 ס"מ של מים, מוסיפים את הבצל ומביאים לרתיחה. 2מסירים את הקצף שעולה לפני השטח (קוראים לזה "לקפות") וממשיכים לבשל על להבה בינונית כשעה, או עד שגרגרי החומוס מתרככים. 3מעבירים את החומוס למכתש ובעזרת עלי מועכים אותו עד שמתקבל מרקם גס. 4מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בעדינות, עד שמתקבל חומוס יפה. * אין לכם עלי ומכתש? ניתן גם ליצור את החומוס במרקם דומה על ידי פולסים במעבד מזון (שימו לב: אנחנו לא רוצים כאן מרקם חלק). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |