1בעזרת סכין חדה חוצים כל נתח חזה עוף לרוחב לשניים – חותכים כך שכל נתחי חזה העוף יהיו באותו עובי (ניתן לבקש מהקצב). שימו לב: לא משטחים לשניצל.
2במעבד מזון טוחנים את הקורנפלקס ופירורי הלחם לתערובת פירורית. מעבירים לצלחת שטוחה ומערבבים.
3בקערית מערבבים את החרדל, השמן, גרידת ומיץ הלימון, פתיתי הצ'ילי, הדבש, הפטרוזיליה והשום לבלילה אחידה. מושחים את חזות העוף היטב מכל הכיוונים. ממליחים בעדינות.
4מחממים תנור ל-200 מעלות. מצפים מכל הכיוונים בתערובת הקורנפלקס ומהדקים היטב. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך כ-10-15 דקות, עד שהציפוי מזהיב מעט וחזה העוף מתבשל לחלוטין. פורסים ומגישים.
>> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב"