1בקערה שמים את המרכיבים להמבורגר, מערבבים היטב ואז לשים 2-3 דקות, עד שמרקם התערובת מרגיש חלק. יוצרים 10 כדורים קטנים ומעצבים אותם לצורת המבורגר (דיסקית עבה בעובי אחיד של 2.5 ס"מ בערך).
2מחממים מחבת מעל להבה גבוהה (עדיף מחבת פסים). צולים את ההמבורגר כ-2 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. חשוב לא לטגן יותר מדי המבורגרים במקביל כדי שהמחבת תישאר חמה.
3מניחים את ההמבורגרים המוכנים בלחמניות ביחד עם הירקות והרטבים. ניתן להוסיף לכל המבורגר ביצה עלומה וקוביות חזה אווז מעושן מוקפצות במחבת, או לחלופין שמים כף גדושה של גוואקמולה.
>> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב"