אוכל
אוכל

ממרח קישואים וקשיו

אז מה טבעונים מורחים על הלחם? אחרי שתטעמו את ממרח הקישואים והקשיו הזה בלי מאמץ מיוחד, תגלו שקשה להפסיק לנשנש אפילו ישר מהצנצנת

|לאפות, לבשל, לאהוב| פורסם08:39
ממרח קישואים וקשיו (צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב)
צילום: אפיק גבאי, לאפות, לבשל, לאהוב
Rating:4.330reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

מרכיבים:

  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 5 קישואים בגודל בינוני
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1בכלי קטן משרים את אגוזי הקשיו במים רותחים למשך חצי שעה (או במים רגילים למשך לילה). מחממים תנור ל-180 מעלות.

2בכלי קטן מערבבים את שמן הזית והשום עם המלח והפלפל.

3חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות לאורך, מושחים בתערובת השמן והשום ומתבלים במעט מלח.

4מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שהקישואים מזהיבים ומתרככים. מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר.

5במעבד מזון, מעבדים את הקישואים האפויים עם אגוזי הקשיו המסוננים לכדי ממרח אחיד. טועמים ומתקנים תיבול.

>> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב"
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il