אוכל
אוכל

פיצה בריאה וטעימה - בלי קמח

כבר פגשנו פיצה ללא שמרים ואפילו פיצה מכרובית, אבל על הבצק הזה אנחנו שומעים בפעם הראשונה. מוכנים? את הבסיס לפיצה הזו מכינים משקדים טחונים, ביצה ושמן זית, והוא יוצא פריך, טעים להפליא ובריא פי מיליון

|mako אוכל| פורסם07:35
פיצות אישיות (צילום: עידית נרקיס כ
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
Rating:4.5587reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • כוס (6 כפות או 140 גרם) קמח שקדים
  • 2 ביצים
  • מעט מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • רבע כוס מים

לפיצה:

  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי, ללא תוספת סוכר
  • כף רוטב פסטו מוכן, ללא תוספת סוכר
  • גבינת מוצרלה או כל גבינה שאוהבים, מגורדת
  • תוספות - איזה שאוהבים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית).

3מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות, לחצי אפייה.

4מוציאים, מורחים רסק עגבניות ופסטו, מפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים.

5מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה.

* רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוקמבשלים ואופים עם רון יוחננוב.כאןאפשר לראות אותו מכין את הפיצה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il