
פיצה בריאה וטעימה - בלי קמחכבר פגשנו פיצה ללא שמרים ואפילו פיצה מכרובית, אבל על הבצק הזה אנחנו שומעים בפעם הראשונה. מוכנים? את הבסיס לפיצה הזו מכינים משקדים טחונים, ביצה ושמן זית, והוא יוצא פריך, טעים להפליא ובריא פי מיליון![]() צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
לפיצה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית). 3מורחים את הבלילה בצורת עיגול או מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ושולחים לתנור ל-5 דקות, לחצי אפייה. 4מוציאים, מורחים רסק עגבניות ופסטו, מפזרים גבינה מגוררת ותוספות, אם רוצים. 5מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד הזהבה. * רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוקמבשלים ואופים עם רון יוחננוב.כאןאפשר לראות אותו מכין את הפיצה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |