אוכל
אוכל

פאדג' שוקולד במיקרו

כמה אנחנו אוהבים מתכוני פטנט, כמו את החיים עצמם. הפעם אנחנו מגייסים את המיקרו לעזור לנו בהכנת קוביות מטריפות של פאדג' שוקולד - עם או בלי תוספות - שידרשו מכם בערך כלום וייתנו בתמורה עולם ומלואו

|mako אוכל| פורסם10:18
פאדג' שוקולד במיקרו (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.787reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם שוקולד מריר איכותי 60% מוצקי קקאו לפחות, במטבעות או שבור לקוביות
  • קופסת חלב מרוכז
  • 60 גרם חמאה

הצעות לתוספות:

  • 2 כפות גדושות ממרח נוטלה ו-100 גרם אגוזי לוז קלויים, עדיף מלוחים
  • מיקס צימוקים, חמוציות ואגוזי מלך
  • 2 כפות גדושות ממרח לוטוס ו/או 100 גרם קורנפלקס
  • 100 גרם אגוזים קלויים מאיזה סוג שאוהבים

אופן ההכנה:

1שמים את השוקולד והחמאה בקערה שמתאימה למיקרו ושופכים עליהם את החלב המרוכז.

2מחממים 30 שניות, מערבבים וחוזר חלילה, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה.

3לגרסה ללא תוספות: מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ), ושולחים למקרר לשעתיים, להתייצבות; לגרסה עם תוספות: מערבבים את התוספות שרוצים בזריזות לתוך התערובת (לפני שהיא תספיק להתקשות), מעבירים לתבנית של 30*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמדושולחים לקירור לשעתיים.

4חותכים לקוביות ומגישים.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il