אוכל
אוכל

קוביות הום פרייז עם רוטב צ'ילי

מצאנו את הנשנוש הכי שווה בסביבה: קוביות תפוחי אדמה בשום וצ'ילי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. החדשות הטובות באמת הן שאמנם קוראים להן הום פרייז, אבל הן בכלל אפויות

|mako אוכל| פורסם07:33
קוביות הום פרייז עם רוטב צ'ילי  (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.7231reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
  • מלח גס
  • כפית אבקת שום
  • שמן קנולה
  • רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה מניחים את קוביות תפוחי האדמה, כפית מלח ומים רותחים עד לכיסוי ל-30 דקות. לאחר מכן מסננים ומייבשים היטב בעזרת מגבת.

2מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים מעט מלח גס, אבקת שום ושמן כך שיעטוף את כל הקוביות. מעבירים הכל לתבנית רחבה מרופדת בנייר אפייה ומוודאים שתפוחי האדמה נמצאים בשכבה אחידה. ולא בשכבות. אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהן משחימות.

3לאחר האפייה, בעודן חמות, מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ומערבבים עם 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק.

לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל

>> בפעם הקודמת הכנו חטיפי תירס מושלמים, פשוט ככה

>> ומיקי שמו מציע ארבעה קינוחים לראש השנה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il