1בקערה גדולה מניחים את קוביות תפוחי האדמה, כפית מלח ומים רותחים עד לכיסוי ל-30 דקות. לאחר מכן מסננים ומייבשים היטב בעזרת מגבת.
2מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים מעט מלח גס, אבקת שום ושמן כך שיעטוף את כל הקוביות. מעבירים הכל לתבנית רחבה מרופדת בנייר אפייה ומוודאים שתפוחי האדמה נמצאים בשכבה אחידה. ולא בשכבות. אופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהן משחימות.
3לאחר האפייה, בעודן חמות, מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערת הגשה ומערבבים עם 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק.
לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל
>> בפעם הקודמת הכנו חטיפי תירס מושלמים, פשוט ככה
>> ומיקי שמו מציע ארבעה קינוחים לראש השנה