1מחממים תנור ל-200 מעלות.
2מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
שניצל תירס - טיגון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3יוצרים צורות שניצל בידיים רטובות וטובלים בפירורי לחם לציפוי מלא. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
4מרססים ספריי שמן ואופים עד הזהבה (כ-15 דקות), או מטגנים בשמן כמו שניצל רגיל. מגישים חם חם.
שניצל תירס - אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל_OBJרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב