אוכל
אוכל

שניצל תירס וחזה עוף

הוא רך, הוא קריספי והוא נראה כמו שניצל עוף לכל דבר - אבל האמת היא שמדובר בשניצל תירס, עם גרגירים וקמח תירס, שעוצב בידיים רטובות לצורה המתאימה. אפשר לטגן, אפשר לאפות, חובה להכין לילדים

|mako אוכל| פורסם09:47
שניצל מיוחד (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5136reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • כוס גרגירי תירס שלמים
  • כוס גרגירי תירס טחונים גס
  • בצל בינוני, מגורר בפומפייה
  • שן שום, כתושה
  • כוס קמח תירס
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור

לציפוי:

  • פירורי לחם
  • ספריי שמן לאפייה בתנור (או שמן לטיגון)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

שניצל תירס - טיגוןשניצל תירס - טיגון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3יוצרים צורות שניצל בידיים רטובות וטובלים בפירורי לחם לציפוי מלא. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

4מרססים ספריי שמן ואופים עד הזהבה (כ-15 דקות), או מטגנים בשמן כמו שניצל רגיל. מגישים חם חם.

שניצל תירס - אפייהשניצל תירס - אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל_OBJ

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il