אוכל
אוכל

צ'ילי קון קרנה לממהרים

חשבתם שבשביל צ'ילי קון קרנה צריך לפנות חצי יום? בדרך כלל זה נכון, אבל לא במתכון הזה: כשנעזרים בקיצורי דרך, אפשר להגיע למנה מצוינת של בשר ושעועית בפחות משלושת רבעי שעה

|קנור| פורסם06:50
צ'ילי קון קרנה על תפוח אדמה אפוי (צילום: Joe Gough, Istock)
צילום: Joe Gough, Istock
Rating:4.7247reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 קופסת עגבניות משומרות (קוביות)
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית כמון
  • 1 קופסת שעועית אדומה מבושלת

אופן ההכנה:

1מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2מוסיפים את השום והבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו.

3מוסיפים אבקת מרק בצל ומערבבים היטב.

4מוסיפים את העגבניות הקצוצות, רסק העגבניות, הצ'ילי, המלח, הפלפל השחור והכמון. מערבבים ומבשלים כ-15 דקות.

5מוסיפים את השעועית, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות.

* ניתן להוסיף 2 כפיות כוסברה קצוצה, להניח את התבשיל על טורטייה ולגלגל. אפשרות נוספת: להגיש על תפוח אדמה אפוי, כמו בתמונה.

>> הטיפים הכי מעולים למטבח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il