
שגר ושכח: עוף בתנור עם צ'ילי מתוקארוחת ערב במינימום מאמץ ומקסימום טעם: מערבבים את חומרי הרוטב, מוסיפים את העוף ושולחים לתנור. תגידו לנו אתם, יש יותר פשוט מזה?|mako אוכל| פורסם04/03/1008:06 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. בינתיים שוטפים את הכרעיים ומייבשים היטב. 2מערבבים היטב את כל המרכיבים (למעט העוף). מערבבים את העוף עם הרוטב ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, או תבנית חרס בעלת מכסה. 3אופים מכוסה (בנייר כסף או במכסה) כשעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כרבע שעה, עד שהעוף משחים מעט. הערות: * אפשר אפילו לאפות שעה וחצי בסך הכל * אפשר לערבב עם הרוטב ולהוסיף לתבנית גם תפוחי אדמה קטנים בקליפתם או גדולים וחתוכים. * אפשר גם לאפות בשקית קוקי >> בשבוע שעבר למדנו איך קוצצים בצל כמו מקצוענים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |